Mina tankar om mitt liv, vad gömmer sig där bakom pannbenet egentligen på en FTM.

söndag 4 oktober 2009

Energy boost eller ibland behöver man bli påmind om vad man uppnått

Hela helgen har jag halvdeppat, kroppen har varit mera påtaglig än vanligt och eftersom d börjar bli kallt så förvandlas mina 2 meloner till issorbe. Så från och med nu och fram till sommaren någongång kommer min bröstkorg bestå av is som jobbar sig in mot ryggraden.

Det + det faktum att jag äntligen bestämde mig för att komma ut för min hyresvärdinna, visserligen via meijl. och jag vet inte om hon överhuvudtaget läst det ännu. Så d är lite nervöst för hur hon ska ta det.
HAr lixom gjort att jag tänkt lite mer på d där med att vara TS än vad jag brukar. normalt sett tänker jag bara på att jag är annorluda i omklädningsrummet på skolan och när jag tränar (syns brösten nu)¨
Det är jobbigt att tänka på att jag är TS, det är så svårt att fokusera på det positiva då. Då kommer alla mörka tankar. De där som är så svåra att sätta ord på. De där känslorna som bara övermannar en. ocg gör allting sådär jobbigt mörkt.

Framför eller bakom så har jag ändå känt en oerhörd glädje över att en nu får heta vad en vill i ett demokratiskt land som sverige.

Sen ikväll så kom jag in i en grupp i WOW och vi började snacka, men innan dess var jag tvungen att testa mitt headset. *testing testing* Och rösten som mötte mig var EN MANS RÖST. Ingen smurf, ingen tjej utan en MAN. Jag höll på att trilla av stolen och undrade vem som skojade med mig. Testade igen, och mansrösten fortsatte repertera vad jag sa.
Kom i exstas.
Jag har ju hört att rösten dippat en del, men jag anser fortfarande att d bara låtit som om jag är förkyld. men genom mina lurar ikväll så har jag troligtvis hört rösten som alla andra hör den. Inte underligt att verkligen ingen här genomskådat mig ännu :D
när questet var slut så loggade jag ut från wow å sen har jag suttit i ett par timmar och lyssnat på en låt och spelat in min egen röst som sångare.
och bara total njutit av det som mött mig. inte så mycket av sången, den är fortfarande en gräll tonårskilles som skär sig när jag försöker ta en högre to än G. Men jag var ändå förvånad över att tom där har min kvinnoröst lämnat mig och om jag ska sjunga med en dam så behöver jag sänka en oktav iförhållnde.
So happy
no more soprano, no more alto.
Bara skön bas, och sen vill jag träna upp mig till tenor.

Yippie!
den här röstboosten var verkligen vad jag behövde just nu och nu sitter jag bara är och LOLar.

2 kommentarer:

Tyra sa...

Du har en jättefin mansröst. Jag tänkte på det när du var här, men det blev aldrig av att säga det.

Anonym sa...

Din blogg är helt underbar och även du! Jag önskar bara det bästa för dig!

/ Trogen blogg följare